Fillr – un joc pentru tine
Fillr – un joc pentru tine

Fillr – un joc pentru tine

In acest articol va propun un joc foarte captivant si placut in acelasi timp, realizat de o echipa tanara si ambitioasa: Fillr, al carui obiectiv este de a umple suprafata de joc cu aceeasi culoare.

Povestea jocului este urmatoarea: Fillrii sunt niste creaturi micute, colorate, ce traiesc pe taramul lor numit Fillr, in timp ce Dark, un spirit malefic, a reusit sa cucereasca taramul magic al acestora si sa subjuge Fillrii. Acum acestia au nevoie de ajutorul tau pentru a-si recuceri teritoriile si a-l alunga pe Dark. Daca doresti sa o faci, poti descarca gratuit jocul din Ovi Store sau sa joci online primele 2 nivele.

Utilizatorii pot alege unul din modurile: Single Player Mode, Vs CPU Mode si Play Online Mode, iar din meniul de setari pot opri/porni sunetul, vibratiile, pot schimba limba si pot alege cum sa fie fillerii.

Mie mi-a placut foarte mult jocul si admir ambitia echipei Fillr … daca va place si voua va invit sa ii sustinem impreuna sa castige locul 1 in concursul Nokia Qt Developers si sa le dam un vot aici. Sunt cativa pasi de urmat, iar cine voteaza poate castiga unul din cele 2 telefoane puse la bataie: Nokia E7 Communicator si Nokia N8.

Echipa Fillr pune la dispozitie pentru votantii Fillr un mic cadou: o serie de wallpapere de diferite dimensiuni si culori pentru a se potrivi cu telefonul/tableta pe care o ai.

HAIDETI sa ii ajutam pe micutii Fillri sa-si recucereasca taramurile magice si sa ii incurajam pe cei 4 membri ambitiosi ai echipei Fillr sa castige concursul.


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *