Fotografiile de la Prahova blogmeet (ed. 4)
Fotografiile de la Prahova blogmeet (ed. 4)

Fotografiile de la Prahova blogmeet (ed. 4)

Ultima întâlnire a bloggerilor de pe anul 2014 a avut loc la cafeneaua Gloria Jeans Coffees situată în molul AFI Palace Ploiești.

blogmeet_gloria_jeans-01

În total ne-am strâns 13 la o cafea/ceai: Alexandra, John, Dragoș (îți dau o fotografie până la salariu, dar cu publicarea sursei tongue), Dana, Mihaela, Alexandru (care, în urma articolului lui, am aflat că s-a holbat la aparatul meu foto ca un câine la un ciolan happy ), Adelin (aștept cererea ta scrisă tongue), Adrian, Marius, Cristina, Robert, Diana și subsemnatul.

S-a vorbit despre trafic, afiliere, diverse proiecte, platforma wordpress, emisiunea lui John, cafea (arome, tipuri, de unde provin), lego (săracul Darth Vader tongue), desenele Dianei, s-au făcut fotografii și multe alte chestii.

Un proiect interesant este unul de caritate, inițiat de managerul cafenelei, la care majoritatea bloggerilor și-au anunțat participarea. Pe scurt, bloggerii pot fi voluntari la cafenea pe data de 18 decembrie, iar banii strânși în urma vânzărilor vor fi donați înainte de Crăciun unui cămin de copii sau de bătrâni … mai multe detalii despre această campanie vor apărea zilele următoare.

Multumim Alexandrei și lui John care s-au ocupat de organizarea blogmeet-ului și, nu în ultimul rând, Nicoletei Drăgnoiu, managerului cafenelei, pentru găzduire.

Mai jos găsiți pozele pe care le-am făcut la acest blogmeet.

PS: cine dorește fotografiile să îmi lase un comentariu și îi voi trimite linkul de download.

10 Comments

  1. Adelin

    Să ştii că eu stau şi mă gândesc dacă aia cu cererea scrisă e despre ceva ce s-a întâmplat sau am zis la blogmeet, sau e despre pozele astea. Oricum ar fi, zici că poţi să trimiţi un mail cu ele, te rog? big grin

  2. Pingback: O cafea = o faptă bună de Crăciun, la Gloria Jean’s Coffees Ploieşti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *