Jucării pentru casa de copii (update)
Jucării pentru casa de copii (update)

Jucării pentru casa de copii (update)

Zilele trecute citeam pe blog la Aditza despre campania de suflet “Jucării pentru casa de copii” inițată de Radio Prahova pentru copiii fără Moș Crăciun, campanie aflată deja la a treia ediție. Dacă v-ați dorit să fiți măcar odată în locul lui Moș Crăciun și să simțiți bucuria de a contribui la fericirea unei persoane acum aveți ocazia să fiți “Moșul” unui copilaș.

Campania mi-a plăcut foarte mult și m-am decis să o susțin cât pot de mult, motiv pentru care vă invit pe toți să dăruiți măcar câte o jucărie. Puteți dona: jucării de pluș, lemn sau plastic, jucării interactive, educative, muzicale sau viu colorate, păpuși, mașinuțe, cărți de colorat, puzzle-uri, jocuri de construcții, mingi, jucării cu telecomandă, figurine cu personaje din povești, lego sau orice ar putea fi pe placul copiilor.

Aproape toți avem câte o jucărie pe acasă pe care o putem dona, iar dacă nu … atunci avem rude,  prieteni sau cunoștințe ai căror copii au crescut și mai au jucării frumoase pe care le pot dărui. În cadrul acestei campanii fiecare jucărie valorează enorm pentru un micuț.

Cei care vor să ajute o pot face până pe 20 decembrie, iar daca nu aveți timp să duceți jucăriile la sediul RPH (strada Mihai Bravu nr. 85, Ploiești), contactați-mă și vin eu sa le iau. Jucăriile donate vor ajuge, înainte de Crăciun, într-una sau mai multe case de copii, așa că … mai multe jucării strânse, mai mulți copii fericiți!

Haideți să fim mai buni în prag de Sărbători, mai plini de dragoste, cu inima mai caldă și mai deschisă, mai generoși, mai atenți și mai iubitori, să fim mai aproape de cei care au nevoie de noi și să facem Crăciunul mai fericit pentru câțiva copii și să le umplem sufletul de bucurie. Nu uitați că dacă suntem buni, Moș Crăciun nu va uita de noi! happy

Fie ca Sfintele Sărbatori de iarnă să vă lumineze viața, să vă aducă numai bucurii în suflet și să reușim să descoperim cu toții adevăratul sens al Crăciunului!

Deja am strâns primele jucării … mulțumesc celor care au răspuns mesajului meu. De asemenea mulțumesc anticipat si celor care se vor alătura campaniei.

Update

A trecut o saptamană de când am scris articolul despre campania “Jucării pentru casa de copii“, timp în care au mai fost donate multe alte jucării. Mulțumiri echipei ShopMania care s-a alăturat campaniei și tuturor celor ce au donat și mă bucur că mai există persoane dornice să dea o mană de ajutor.

PS: jucăriile vor fi duse la casa de copii din Breaza.


11 Comments

  1. Pingback: Jucării pentru copii | Bogdan Cojocaru - blog din Ploieşti

  2. Pingback: De Craciun sa fim mai buni si sa ajutam | Haotik Note-Blog

  3. Pingback: Zâmbetul unui copil, nepreţuit! | Adrian Ghiorghiescu

  4. Pingback: Let there be toys on Xmas! | My Year of Professional Experience in Radio

  5. Pingback: De Craciun sa fim mai buni si sa ajutam - Dragos Schiopu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *