Pentru prima data am fost si eu anul acesta la Liberty Parade si mi-a placut ENORM … cu siguranta voi participa si anul urmator.

Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance din Romania, cu o traditie de 9 ani, unde puteti asculta muzica house timp de peste 12 ore. O caravana a oamenilor lipsiti de griji si complexe cu costume fistichii, mii de watti amestecati cu zumzetul motoarelor masinilor, a fluierelor si vuvuzelelor, frizuri demente si machiaje stridente, zeci de mii de maini vibrand ca un val uman controlat de cei mai tari DJ-ii ai momentului sunt doar o parte din ce inseamna Liberty Parade.

Conform site-ului oficial, peste 75000 de romani au dansat pana in zori la Liberty Parade, nebunia incepand la ora 16:00 din statiunea Olimp cu cele 3 camioane pline de tineri din toata tara costumati special pentru evenimentul devenit deja traditie. DJ-ii care au mixat in camioane au fost: Christian Green, Cristi Stanciu, Paul Damixie si Bogdan Popoviciu, DJ Elf, Snatt&Vix, Alexuuu&TDK, Carlos&Jasc, Sllash&Doppe si DJ Dark. Caravana a parcurs toate statiunile din sudul litoralului, pe drum alaturandu-se in ritm de dans in jur de 4000 de oameni. In spatele camioanelor s-a format o coada de masini de sute de metri care mai de care mai haioase si ciudat “impodobite”.

La Liberty Parade Arena, aflata pe plaja dintre Venus si Saturn, ne astepta scena inalta de 17m cu 250.000 de watti sunet, 300.000 de watti lumina si 165 mp de ecrane luminoase.

Petrecerea a inceput cu NTFO si Lucian Barbulescu, continuand cu Connect-R si Vibers, creatorii imnului Liberty Parade de anul acesta. Au urmat Vali Barbulescu, gazda evenimentului si mai apoi DJ Andi si Liviu Hodor, realizatorii emisiunii Request 629. La miezul noptii organizatorii impreuna cu Pepsi au surprins publicul cu un  moment special de muzica si coregrafie, un tribut in cinstea lui Michael Jackson, cel mai mare artist al tuturor timpurilor. Apoi a intretinut atomosfera DJ Optick, urmat de britanicii Above&Beyond, iar rasaritul soarelui i-a gasit la platane pe Vikai Jigulina si Mihai Popoviciu.

Va invit sa urmariti mai jos fotografiile realizate de mine pe parcursul evenimentului si sper ca acestea sa va convinga sa participati si voi anul urmator.

[simpleviewer id=”13″ width=”600″ height=”600″]