Nokia Lumia Demo Days în Ploiești
Nokia Lumia Demo Days în Ploiești

Nokia Lumia Demo Days în Ploiești

Pentru a 2-a oară în Ploiești (din păcate prima dată când a fost prezentat Nokia N9 nu am reușit să ajung), Nokia ne-a prezentat cele mai noi telefoane. După cum spune și titlul a fost rândul ca Lumia să ne încânte seara, fiind vorba de modelele Lumia 710 și Lumia 800.

Mă bucur foarte mult că am reușit să ajung, deoarece eram foarte curios să aflu informații despre Windows Phone 7.5, de ce aduce el nou și să butonez un smartphone Nokia cu un astfel de sistem de operare.

Dintre blogerii din Prahova au participat: Ana, Dragoș, Cătălin, Vali, Cristi, George si pot să vă spun că am petrecut peste 2 ore frumoase în compania lui Iulian Olariu, trainer Nokia Academy România.

După o scurtă prezentare a fiecăruia, a urmat prezentarea celor 2 terminale Nokia, o mică introducere a caracteristicilor Windows Phone, Sky Drive, a celor 6 hub-uri (People, Xbox Live, Pictures, Music+videos, Office și Market Place) și interconectatea între ele și la rețelele sociale.

Pe lângă butonarea smartphone-urilor Nokia Lumia 710 și 800, am avut ocazia să aflu informații și despre încărcătorul portabil Nokia DC-16 și să testez căștile Nokia Purity HD by Monster care se auzeau INCREDIBIL de bine, inclusiv pe telefonul meu personal.

Mi-a plăcut la acest eveniment, mulțumesc pentru invitatie și sper să ne revedem în curând și cu alte noutăți.

Mai jos găsiți câteva fotografii de la acest eveniment.

[simpleviewer id=”49″ width=”600″ height=”600″]

PS: cine dorește fotografiile să lase un comentariu ca să știu să i le dau.

6 Comments

  1. Pingback: Concluzii: Nokia Lumia Demo Days | cetele.info

  2. Pingback: Prahova Bloggers Cars Challenge (#PHbcc) | Questioare

  3. Pingback: Concluzii: Nokia Lumia Demo Days : ctl.stig.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *