“Noua ne pasa”, mie imi pasa …
“Noua ne pasa”, mie imi pasa …

“Noua ne pasa”, mie imi pasa …

Incepand cu ziua de miercuri, 07 iulie, un om (al carui nume va fi pe buzele multor persoane datorita initiativei marete pe care a avut-o) a hotarat ca este timpul sa fim mai buni si sa ne ajutam semenii. Este vorba de Andrei Vlad (cunoscut la radio ca Omul Invizibil sau de la PRO TV, unde a fost concurent la emisiunea “Dansez pentru tinewinking care a inceput campania “Noua ne pasa” prin care prahovenii pot sa ii ajute pe sinistratii din Moldova, campanie sustinuta de Telegraful de Prahova, Alpha TV si Radio Alphanet.

Editia din 8 iulie 2010 a Telegrafului de Prahova:

Alpha TV, Telegraful de Prahova si Radio Alphanet sunt alaturi de sinistratii care au ramas fara agoniseala de-o viata, în urma inundatiilor din ultimele saptamâni. Pentru a veni în sprijinul celor carora apa le-a distrus vietile, în perioada 07 – 14 iulie, am deschis un punct de colectare al ajutoarelor pe Bulevardul Independentei, în fata sediului Alpha TV si Telegraful de Prahova. Toti cei care vor sa doneze încaltaminte, îmbracaminte si alimente neperisabile pentru cei afectati de inundatiile din acest an sunt asteptati în fiecare zi, între orele 11:00-20:00. „Campania are rolul de a mai alina un pic suferinta oamenilor afectati de inundatii. Trebuie sa constientizam ca putinul nostru înseamna enorm pentru ei. Colectam îmbracaminte, încaltaminte, conserve alimentare si obiecte de mobilier. Singura noastra rugaminte este aceea ca oamenii sa ia în serios apelul nostru si sa nu doneze lucruri deteriorate”, ne-a declarat Andrei Vlad, coordonatorul acestei campanii.

Editia din 9 iulie 2010 a Telegrafului de Prahova:

Campania derulata de Telegraful de Prahova, Alpha TV si Radio Alphanet a început sa dea roade. În prima zi de colectare a ajutoarelor pentru sinistrati, mai multi ploiesteni s-au dovedit solidari cu cei carora apele le-a luat agoniseala de-o viata. Oamenii au venit ieri la centrul deschis în fata sediului nostru din Ploiesti, str. Mihai Eminescu, nr. 7, si au adus cu ei de la saci cu haine la televizoare si frigidere. „Obiectele donate au fost predate pentru depozitare Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova. Oamenii s-au aratat foarte interesati de campania noastra. Multi au venit sa întrebe despre ce este vorba si au promis ca vor veni în zilele urmatoare cu ajutoare pentru sinistrati”, ne-a declarat Andrei Vlad, coordonatorul campaniei.

Cei care doresc sa faca donatii pentru sinistratii din Moldova sunt asteptati în fiecare zi, în intervalul 11.00-20.00, la punctul pentru strângerea ajutoarelor pe care l-am amenajat pe Bulevardul Independentei, în apropiere de Rondul II, între orele 11.00-20.00.

Cate poze facute la cortul din fata sediului Alpha TV din Ploiesti, str. Mihai Eminescu, nr. 7 (pana in London House, dinspre Centru spre Gara de Sud):

[simpleviewer id=”11″ width=”600″ height=”600″]

click pe ultimul buton din bara de pe poze pentru a le vedea mai mari

Alaturi de noi a fost si John, pe care il cunoasteti cu totii de le emisiunea Metro Net in Noapte:

Sustin aceasta campanie sustinuta de Telegraful de Prahova, Alpha TV si Radio Alphanet, coordonata de Andrei Vlad si va invit sa fim solidari cu sinistratii din Moldova si fac apel la toti cei care pot da o mana de ajutor.

De asemenea, rog toti bloggerii prahoveni sa transmita acest mesaj mai departe pentru a afla cat mai multe persoane ca pot da o mana de ajutor semenilor napastuiti de soarta.

“Noua ne pasa”, MIE imi pasa … voua?

4 Comments

  1. Andrei Vlad

    Multumesc lui Vali Ovidiu pentru acest suport, ar fi bine ca si alti blogeri sa fie solidari cu aceasta campanie si sa posteze pe blogurile lor acest mesaj. Noua ne pasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *