A avut loc si prima intalnire a bloggerilor din Ploiesti … ma rog, o parte din ei, in numar de 6. Prahova Blog Meet 2011 a avut loc la Club Lounge 66, situat pe Str. Romana, Nr. 66, unde ne-am bucurat de ospitalitatea patroanei si am avut parte de o atmosfera placuta.

Intalnirea a durat mult mai mult decat a crezut initial fiecare, insa discutiile au fost interesante, scopul principal fiind dezvoltarea blogosferei prahovene pentru a lua nastere o comunitate. S-a discutat despre cine suntem si ce vrem sa facem, despre cum sa ne sustinem intre noi, cate intalniri sa aiba loc anul acesta si care sa fie numarul maxim de bloggeri participanti.

A picat pe capul lui Waven sa monitorizeze activitatea din blogosfera locala si sa actualizeze in permanenta lista de bloguri din Ploiesti. Deja vad ca se bucura ca poate “sa (ne) taie si sa (ne) spanzure dupa bunul plac”. big grin

Haotik are dificultati in a monetiza blogurile foto, insa nu se lasa si are o idee in acest sens (yupiiii tongue ).

RaaVi a pus toata seara intrebarea “Care este scopul?” … sper ca a fost lamurit si ca vom avea cu totii acelasi scop sau macar vom fi pe aceeasi lungime de unda.

Un alt aspect care s-a discutat si a trebuit “amanat” deocamdata a fost daca “advertiserii locali” inteleg blogosfera, insa un lucru e cert: intai sa EXISTE comunitatea bloggerilor prahoveni si apoi se va putea relua acest subiect.

Ideile au fost foarte multe, bune sau nu, insa conteaza un singur lucru: EXISTA PERSOANE IN ACEST ORAS CARE CHIAR VOR SA FACA CEVA in acest sens si acest aspect conteaza foarte mult!

Au mai scris despre ce s-a discutat la intalnire Haotik, Waven, George, Bogdan si RaaVi. Mai jos gasiti cateva poze pe care le-am facut la aceasta prima intalnire pe acest an.

[simpleviewer id=”24″ width=”600″ height=”600″]

PS: George, NU ravnesc la “sapuniera” ta. tongue