Română spins gratuite pareri

  1. Cum Se Joacă La Ruleta Electronică În Cazinou: Aceste jocuri nu sunt disponibile numai pentru diverse versiuni de software, ci sunt disponibile și pentru diferite dispozitive.
  2. Jocuri De Sloturi Cu Fructe În Limba Română Gratuite - Din punct de vedere tehnologic, platforma este, de asemenea, un pic problematică, deoarece platforma nu are istoric de vizionare și recomandări personale, dar pentru mulți oameni, profesioniștii depășesc aceste probleme.
  3. Cele Mai Bune Ruleta Sigura Online: De asemenea, ultimii câștigători ai cazinourilor și câștigătorii de top sunt afișați chiar deasupra subsolului cazinourilor.

Jocuri de noroc cu castiguri reale

Cele Mai Bune Aparate De Slot Noi
Jocurile de cazino live pe care le puteți opta sunt.
Cele Mai Bune Ruleta Sigura Online
Mizele nu sunt la fel de mari din punct de vedere astronomic aici ca în alte cazinouri din Macao, ceea ce se poate traduce într-un mediu mai relaxat și mai distractiv.
Cu toate acestea, există unele riscuri reale pentru extinderea jocurilor de noroc în stat, inclusiv ratele de jocuri de noroc cu probleme mai mari decât cele normale la cazinourile online, apropierea mai strânsă pentru mulți rezidenți odată ce facilitățile prin satelit se deschid și disponibilitatea viitoare a terminalelor de jocuri video.

Case de pariuri recomandate

Pariuri Online Gratuite În România
Lucky Hippo are mai multe site-uri surori și toți acceptă jucători din Statele Unite.
Joaca Păcănele Electronice În România La Cazinourile Online
Unele cazinouri permit o perioadă de 30 de zile, în timp ce altele permit 24 sau 72 de ore.
Cele Mai Bune Păcănele Mobil Noi

Deschiderea oficială AFI Palace Ploiești (foto)
Deschiderea oficială AFI Palace Ploiești (foto)

Deschiderea oficială AFI Palace Ploiești (foto)

AFI Palace Ploiești și-a deschis porțile oficial, oferind peste 100 brand-uri naționale și internaționale, primul patinoar acoperit şi prima pistă de skateboard din județul Prahova.

deschiderea oficiala AFI Palace Ploiesti

In mall ploieștenii au la dispoziție magazinele Koton, H&M, Reserved, Musette, TimeOut, Collins, Nike, Aldo, Otter, Lee Cooper, Il Passo, Jolidon, ID, Promod, Sarrierri, Bigotti, Motivi, Jack and Jones, Braiconf, Kenvelo, Cropp Town, Leonardo, House, Intersport, Flanco, eMAG, Smyk, Douglas, Sabon, Cărturești, DM, Animax, Kitchen Shop, Cora și multe altele. Zona de restaurante oferă o gamă largă de opţiuni internaţionale inclusiv KFC, McDonald’s, Brioche Doree, restaurantul libanez El-Bacha, bucătaria italiană prin Pizza Dominium şi Pizza Bonita, mâncarea vietnameză prin Thang Long, restaurantul grecesc Spartan, Food of Persia. În ceea ce privește partea de divertisment şi petrecere a timpului liber, AFI Palace Ploiești pune la dispoziția vizitatorilor o gamă largă de variante: complexul Cinema City dotat cu 6 ecrane, un patinoar interior de 500 mp ce va fi funcţional tot timpul anului, un casino MaxBet, un loc de joacă pentru copii în interiorul mall-ului, arenă pentru patinaj (patine sau role), Cinema XD (cinema virtual 6D), o zonă cu console PlayStation şi o selecţie variată de jocuri electronice.

Gata cu vorbăria și vă invit să urmăriți fotografiile pe care le-am făcut la deschiderea AFI Palace Ploiești, în urma invitației din partea d-rei Anca Scarlat, Media Manager la GolinHarris București. Am început cu socializarea la cafeneaua Filicori Zecchini, a urmat tăierea panglicilor la cele 2 intrări (Dalia și Iris) și discursurile domnilor Israel Visel (Mall Manager, AFI Mall Division), Iulian Bădescu (primarul orașului Ploiești), Dan Ben-Eliezer (ambasadorul Israelului la București) și David Hay (CEO AFI Europe România).

[simpleviewer id=”69″ width=”600″ height=”600″]

Despre eveniment a scris și John, Haotik, Cojo, Livia si Dana.

9 Comments

  1. Pingback: Inaugurarea AFI Palace Ploiesti - Haotik.ro | Haotik.ro

  2. Pingback: Despre lansarea AFI Palace Ploiesti | Livia Iuşan.ro

  3. Pingback: Dana blog » AFI Palace Ploieşti şi-a deschis porţile

  4. Pingback: Fotografii de la Prahova blogmeet 2014, ediția nr. 2

  5. Pingback: Maniaci de mall | Elena Pelmus Blog

  6. Pingback: Inaugurarea AFI Palace Ploiesti - Dragos Schiopu

  7. Pingback: Afi Palace Ploieşti | Bogdan Cojocaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *