Fotografii de la Prahova blogmeet 2014, ediția nr. 2
Fotografii de la Prahova blogmeet 2014, ediția nr. 2

Fotografii de la Prahova blogmeet 2014, ediția nr. 2

Sâmbăta aceasta a avut loc cel de-al doilea blogmeet prahovean în Club Zappa, “cea mai exclusivistă locație din Ploiești ce îmbină arhitectura modernă cu elementele inovative de iluminare”, deschis acum o lună în incinta mall-ului AFI Palace Ploiești.

Prahova-blogmeet-ed2-2014-03

Față de data trecută au fost mai puțin participanți, însă distracția a fost muuuult mai mare, la aceasta contribuind numeroasele activități disponibile în cadrul clubului: biliard, bowling, darts, snooker, air hockey și fusbol.

Clubul este fain, mare, spațios cu angajați pe măsură, lucruri care au dus la o atmosferă foarte primitoare, ceea ce s-a tradus într-o distracție maximă pentru noi. Eu unul m-am simțit extraordinar și, din ce am observat, toată lumea s-a simțit bine.

Lista cu cine a participat o găsiți tot la Dragoș Șchiopu, iar mai jos găsiți pozele pe care le-am făcut la acest blogmeet.

PS: cine dorește fotografiile să îmi lase un comentariu și îi voi trimite linkul de download

5 Comments

  1. Adelin

    Ştii că îţi ziceam că n-am primit link-ul de la tine data trecută? Îl primisem de fapt, dar era printre foarte multe mail-uri primite şi efectiv nu l-am sesizat pe acolo. Scuzele mele.

    Mno, aştept să-mi trimiţi link-ul cu pozele astea noi. big grin Mulţam!

  2. Pingback: PH Blogmet 2014-a doua editie | Nicușor Adrian Rotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *