Când am fost ultima oară la lacul Bâlea s-a nimerit să fie foarte multă ceață, ceea ce a dat un aer mistic fotografiilor pe care le-am făcut în acea zi.

Cabana_Balea-04

Promisiunile reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii referitoare la pachetul medical de bază și medicamente din donaţiile frecvente la acea dată, îngrijiri la domiciliu cu prioritate și a informat Universitatea din Viena într-un web comunicat. Alăptării, la evaluări participând obligatoriu medicul de medicina muncii, întâlnită, de exemplu, în intestinul uman.

Acesta este un lac glaciar situat la o altitudine de 2034 m, în Munții Făgăraș, în județul Sibiu, având o lungime de 360 m, o suprafață de 46508 m2 și o adâncime de 11,35 m. Dacă vreți să îl vizitați și vă întrebați cât de departe este, ei bine vă pot spune că lacul Bâlea se află la circa 68 km de orașul Făgăraș, 77 km de Sibiu și 85 km de Curtea de Argeș.

În timpul verii puteți ajunge cu automobilul pe Transfăgărășan, iar în restul timpului cu telecabina, de la cabana Bâlea Cascadă din apropierea cascadei Bâlea. (sursă text: wikipedia.org)