O cafea = o faptă bună de Crăciun, la Gloria Jean’s Coffees Ploieşti
O cafea = o faptă bună de Crăciun, la Gloria Jean’s Coffees Ploieşti

O cafea = o faptă bună de Crăciun, la Gloria Jean’s Coffees Ploieşti

Crăciunul se apropie cu paşi repezi şi toată lumea se gândeşte la cei dragi, la bucuriile şi cadourile pe care le vor face pentru aceştia. Însă, în goana noastră de sărbători, uităm de cei mai puţin norocoşi dintre noi, care au nevoie de ajutor din partea comunităţii, acum, mai mult ca oricând.

De aceea, Gloria Jean’s Coffees Ploieşti pregăteşte acţiunea “O cafea = o faptă bună“, împreună cu bloggerii prahoveni (de care am menționat acum o săptămână). Joi, 18 decembrie, un număr de aproximativ 10 bloggeri vor intra în barul cafenelei, în ture, şi îşi vor asuma rolul de “barista” pentru o zi. Toate profiturile şi tips-urile încasate în acea zi vor fi donate familiei Licu, din Plopu, formată din 14 membri, dintre care 9 copii, cu vârste cuprinse între 8 luni şi 15 ani.

În ziua de Florii a acestui an, locuinţa familiei a ars complet, iar acum cei cinci adulţi şi nouă copii locuiesc în două camere ale casei Ocolului Silvic din Plopu, în condiţii precare. Dintre cei cinci adulţi, doar doi au posibilitatea de a lucra, iar veniturile acestora nu sunt suficiente pentru a întreţine o familie atât de numeroasă şi pentru a-şi reconstrui casa (mai multe detalii despre acest caz umanitar le găsiți aici).

La întrebarea: “De ce o facem?” Nicoleta Drăgnoiu, manager operaţiuni Gloria Jean’s Coffees România, ne răspunde:

“Pentru noi, e foarte important să ne implicăm activ în viaţa comunităţii din care facem parte. Business-ul nostru este format din oameni, în primul rând, şi înţelegem că există printre noi şi familii defavorizate. E de datoria noastră, a tuturor, să îi ajutăm şi pe ei. Noi îi putem susţine punând semnul egal între produsele noastre şi bucuria lor. Toate produsele din cafenea (băuturi calde, reci, prăjituri, căni, ciocolată) vor putea fi achiziţionate joi, iar sumele obţinute vor fi donate familiei Licu. Ne-am gândit să implicăm şi o parte foarte activă a comunităţii noastre, tinerii bloggeri din oraş, şi împreună să promovăm şi să transformăm evenimentul într-un succes!”

Dacă vrei să faci o faptă bună, dar şi să bei o cafea preparată cu drag de bloggeri, vino joi, 18 decembrie, în intervalul 11:00 – 20:00, la cafeneaua Gloria Jean’s Cofees din AFI Palace Ploieşti, intrarea Iris.

Vino alături de noi, să facem fapte bune împreună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *