Pozele de la phblogmeet
Pozele de la phblogmeet

Pozele de la phblogmeet

Sambata seara incepand cu ora 18:00 am fost la Leon Caffe pentru a participa la #phblogmeet, unde ne-am strans aproximativ 40 de persoane, dintre care marea majoritate bloggeri. Chiar daca spatiul nu a fost asa de generos ca la ultima noastra intalnire din 29 mai, am avut loc cu totii si ne-am simtit bine antrenati de Haotik care a fost organizatorul acestui meet, motiv pentru care ii multumim.

Am avut bucuria sa ma revad cu bloggerii de la editiile anterioare si, de asemenea, am avut ocazia sa cunosc alte persoane noi, pasionate si ele de online.

S-a vorbit despre blogosfera ploiesteana si cum am putea sa o crestem, sa promovam blogurile care sunt la inceput, sa creeam si sa dezvoltam reteaua de bloguri propusa de George (iPloiesti.ro) pentru a scoate bani din pasiunea noastra.

Una peste alta a fost placut, am facut si cateva poze pe care va invit sa le urmariti mai jos. Cine vrea pozele sa imi zica ca sa ii dau linkul de download.

Am incercat sa scriu si numele/blogul persoanelor din imagini pentru a fi mai usor sa ii identificati (le gasiti sub fiecare poza). M-a ajutat lista (pe care o gasiti in slide-ul de mai jos) facuta de Haotik si articolul sau. Unde am gresit sau e nevoie de completari, nu ezitati sa imi ziceti.

PS: numele sunt scrise de la stanga la dreapta.

[simpleviewer id=”17″ width=”600″ height=”600″]

8 Comments

  1. Pingback: Prahova Blog Meet – pareri si impresii | Haotik Note-Blog

  2. Pingback: Blogmeet Ploiesti si adevarul | Ploiesti Blog

  3. Pingback: PH Blog Meet ! | BrainHost Blog

  4. Pingback: Haotik hits again ! | Informatii Ploiesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *