Pozele de la Prahova Web Meet
Pozele de la Prahova Web Meet

Pozele de la Prahova Web Meet

A fost si Prahova Web Meet (#phwebmeet), eveniment ce a unit mult mai multe persoane fata de editiile anterioare si care mi-a placut, fiind muuult mai organizat. Am avut si live blogging, Prahova HD a transmis live intregul eveniment, iar prezentatori au fost George Bonea si Mircea Nicoara, de la Radio Prahova.

Au poftit pe scena si au vorbit, pe rand, Zoso, Haotik (despre RSS feed-uri), Sekret (despre plugin-uri si widget-uri de WordPress), Sadakro (despre FTW.ro) si Kriogen (despre serviciile BrainHost) si au raspuns la intrebarile celor din sala. Dupa ce s-au incheiat prezentarile, au mai vorbit despre blogurile lor: AndreeaLSED, Deea si  Caelea.

Banii stransi in urma taxei de intrare (277 lei) au fost donati lui Bogdan, un baiat de la Asociatia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic Filiala Prahova.

Dupa aceea a urmat apoi un concurs de karaoke cu premii oferite de  BrainHost. Nu va mai plictisesc (o lista cu articole despre acest eveniment o gasiti aici) si stiu ca asteptati sa vedeti pozele. Sunt numai o parte din pozele facute la acest eveniment, iar pentru a le descarca pe toate sa imi ziceti ca sa va dau linkul de download.

[simpleviewer id=”9″ width=”600″ height=”600″]

7 Comments

  1. Pingback: A fost şi Prahova Web Meet « Franta ori piramidonul rosu?!?

  2. Pingback: Pozele de la phblogmeet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *