Prahova BlogMeet Ed.6
Prahova BlogMeet Ed.6

Prahova BlogMeet Ed.6

A avut loc si editia cu nr. 6 a intalnirii bloggerilor prahoveni, de data aceasta la Ardeleanul Ghiftuit (situat pe str. Elena Doamna, nr. 63) unde gazda a fost foarte ospitaliera, lucru pentru care ii multumim. De asemenea, multumiri merg si la waven deoarece este meritul lui pentru alegerea locatiei, ca am avut parte de o seara frumoasa si ca l-am cunoscut pe Gabi care ne-a aratat cum “se poarta” in Ardeal.

 

Am fost in jur de 25 de persoane (lista cu participanti o gasiti la haotik), iar punctualitatea m-a uimit: la ora 17:02 cand am ajuns erau deja prezenti aproape toti  bloggerii. happy

Discutiile au fost din belsug si foarte aprinse incat la un moment dat nu stiai pe cine sa mai asculti. Sekret si Sorin si-au prezentat ideile, de la ele s-a ajuns la alte discutii, unele in contradictoriu (dar aceasta este un lucru bun, zic eu), insa un lucru este cert: acestea vor fi puse in aplicare abia la toamna tocmai pentru a se pune la punct detaliile.

Eu nu am stat numai cu berea in mana si ca sa va demonstrez am postat cateva poze pe care le-am facut la acest blogmeet (cine doreste pozele sa lase un comentariu ca sa stiu sa ii dau linkul de download !!!).

 

[simpleviewer id=”36″ width=”600″ height=”600″]

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *