Prahova blogmeet – prima ediție din 2016
Prahova blogmeet – prima ediție din 2016

Prahova blogmeet – prima ediție din 2016

Ieri a avut loc prima întâlnire din anul 2016 a bloggerilor din județul Prahova. A fost o întâlnire frumoasă, ne-am strâns în total 15 persoane, ne-am cunoscut mai bine, am vorbit despre noi, despre pasiunile noastre, despre ce scriem fiecare pe blogul său, despre proiectele făcute împreuna în trecut. De asemenea s-a vorbit (și o vom mai face la edițiile următoare) despre idei noi de proiecte, idei cum să ne susținem, să ne promovăm și cum să creștem comunitatea noastră, despre organizarea de workshop-uri și de a avea invitați speciali la întâlnirile noastre.

PH_blogmeet_2016_ed1-10

Ieri am avut parte de o premieră: pentru prima oară am avut ocazia să asist live la un truc de magie și vă pot spune că mi-a plăcut foarte mult. Acesta a fost oferit de tânărul blogger Sebastian Ștefan care este pasionat de magie și iluzionism de vreo 4-5 ani și, din câte am înțeles, pregătește un spectacol de magie numit “Începutul”, la care abia aștept să ajung.  Sper să-i placă fotografiile pe care i le-am facut, altfel îmi e frică că va face o magie să imi dispară aparatul foto. laughing

Atmosfera a fost una primitoare, asta și datorită faptului că blogmeet-ul a avut loc în Club Zappa, căruia vreau să îi mulțumesc pentru ospitalitatea de care a dat dovadă mereu și pentru suportul acordat blogosferei prahovene.

Lista cu cine a participat o găsiți la Dragoș Șchiopu, iar mai jos găsiți fotografiile pe care le-am făcut la acest blogmeet.

 

 

PS: cine dorește fotografiile să îmi lase un comentariu și îi voi trimite linkul de download.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *