TweetMeet Ploiesti – editia a 2-a (pareri si impresii)
TweetMeet Ploiesti – editia a 2-a (pareri si impresii)

TweetMeet Ploiesti – editia a 2-a (pareri si impresii)

Al doilea TweetMeet a fost si mai si. Mult mai multa lume prezenta, in ciuda timpului ploios, mai multa voie buna si distractie pe masura. Daca la prima intalnire au fost prezente 11 persoane, de data aceasta au participat peste 20 pasionati de online (ca sa il citez pe Kriogen).

Trebuie sa ii multumim lui Vlad, maestrul de ceremonii, organizatorul #ploiestitweetmeet, fara de care intalnirea nu ar fi avut loc, lui Haotik pentru hot spot si Deei pentru afis si slide-urile de prezentare. Atmosfera a fost foarte placuta, lumea s-a distrat si totul a iesit bine. Au fost speech-uri interesante la microfon, primul fiind Haotik care ne-a explicat despre ce scrie pe blogul sau si putin despre proiectul ce il desfasoara impreuna cu Raavi in online (si anume digg.ro).

Urmatorul care a urmat la microfon a fost Sebi care, la incurajarile noastre, ne-a zis ce l-a determinat sa isi faca blog, pe care ne-a pus la dispozitie live feed-ul #ploiestitweetmeet.
A urmat RaaVi (care a incercat sa bea o bere rapida sa prinda curaj) ce a vorbit despre social media. A vorbit despre importanta socializarii online, despre faptul ca pe twitter poti sa descoperi oameni ce impart aceeasi pasiune ca tine, pe care nu ai putea sau nu ai avea ocazia sa ii intalnesti in viata reala.

Au urmat Bogdan, Liliana, Sorin, Strumfita, Alex si John, fiecare vorbind despre blogurile lor, subiectele pe care le abordeaza in articole si cateva informatii despre ei.

La sfarsit a luat cuvantul Florin Grozea, invitatului special al serii, care ne-a vorbit despre cum a aflat el de Twitter, pentru ce si-a facut un blog, si multe alte lucruri folositoare.

La acest eveniment a participat si BrainHost (Sebastian Roman), unul dintre patronii OpticNet, ce a promis ca la urmatoarea intalnire vom avea si live online streaming.

Participantii la acest TweetMeet, care au fost prezenti si la prima editie:

@Sekret – responsabilul de aceasta intalnire

@Haotik

@Militaru

@Alexzizzou

@RaaVi

@Kriogen

@Zanardi1

@Strumfitaa

@DDragos

Si, nu in ultimul rand, “lume noua”:

@andreyaalexa

@mitzanu

@djcata

@brain_host

@codRosu

@jorjiana

@cristinacirstea si o prietena de-a ei care am inteles ca inca nu are cont pe twitter

@euJohn

@LilianaCostache – astrologul de serviciu

@FlorinGrozea – invitat special

Daca am uitat pe cineva, sa il trageti pe haotik de maneca, deoarece lista cu participanti este la el. Odata incheiate discursurile, s-a dat drumul la karaoke si petrecerea a continuat pana spre miezul noptii. Pentru filmuletele de la karaoke trebuie sa ii multumim Jorjianei.

Cateva poze de la acest eveniment (sunt doar cateva … pentru a le descarca pe toate sa imi ziceti ca sa va dau linkul de download):

[simpleviewer id=”3″ width=”600″ height=”600″]

16 Comments

  1. Pingback: Ploiesti Tweet Meet II sau 2: conectare la viitor | RaaVi | Social Media

  2. Pingback: In curand … Prahova Web Meet

  3. Pingback: Evoluăm împreună? | waven.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *