Vicleniile lui Scapino
Vicleniile lui Scapino

Vicleniile lui Scapino

În cadrul programului cultural “HAI LA TEATRU”, vă invit la incredibila comedie Vicleniile lui Scapino, după Moliere, în regia maestrului Mihai Mălaimare.

Va fi un spectacol pe care îl veți iubi pentru că veți râde cu lacrimi, pentru că veți fi martorii unor creații actoricești splendide, pentru că întâlnirea dumneavoastră cu textul lui Moliere se va petrece într-un mod cu totul excepțional.

Povestea pusă în scenă este cea cunoscută a doi fii (Leandre și Octave) care iși iau soții (pe Zerbinetta și pe Hyacinta) fără aprobarea taților (Geronte și Argante) și a unei slugi viclene (Scapino) care încearcă să descurce lucrurile, însă nu fără a trage foloase de pe urma tuturor. Conflictele izbucnesc între cele două familii, au loc lupte, uneori chiar la propriu, se apelează la înșelăciuni și înscenări, dar finalul este unul fericit pentru toți.

Vicleniile lui Scapino este un regal pe care Teatrul Masca îl oferă cu bucurie publicului său în debutul stagiunii aniversare cu numărul 25. (Mihai Mălaimare).

Comedia Vicleniile lui Scapino va avea loc joi pe 6 noiembrie, ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești.

Prețul unui bilet este de 30 lei pentru adulți și 15 lei pentru studenți/elevi.

Bilete și rezervări la nr. de telefon 0720.349640 sau direct de la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești.

Mai jos aveți câteva fotografii de pe site-ul oficial al teatrului Masca:

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *